Restaurang och café i Härnösand och Höga Kusten

Bra resturang i Härnösand
Utmärkt
Baserat på 31 recensioner
Michael H
Michael H
2022-10-30
Mycket gott och vällagat Mycket bra mat och dryck. Priset var också helt ok med tanke på den goda och mycket vällagade maten. Rekommenderas starkt!
Maria S
Maria S
2022-10-10
70-årsfirande Sån fin kväll för pappa, vi fick avnjuta höstmenyn med god dryck och som vanligt med topp-service! Känslan av att vara hemma, med brasan och den familjära stämningen men med utsikten och allt serverat. Farmor kom i rullstol, funkade hur bra som helst. Ni är bäst!
Camilla G
Camilla G
2022-09-10
God mat och bra service Vi blev väldigt nöjda vid besöket. Väldigt trevliga ägare som gör sitt allra bästa för att ge oss en trevlig kväll.
Ellen H
Ellen H
2022-08-03
Fantastisk restaurang vid Vårdkasen Fantastisk god mat, fina lokaler med slående vacker utsikt. Trevlig personal och fin service. Kan varmt rekommendera denna fina restaurang.
StefanEee
StefanEee
2022-08-03
Fantastiska vedugnsbakade pizzor Fantastiska vedugnsbakade pizzor! Jag och min fru delade på en tre-rätters pizza-meny som smakade fantastiskt gott. Dessutom en väldigt mysig miljö och trevlig personal.
Cornelia A
Cornelia A
2022-08-02
Fantastisk upplevelse i underbar miljö Superfin restaurang mitt i vackra höga kusten! Min familj och familjevänner abbonerade hela restaurangen för en kväll för födelsedagsfirande och vår upplevelse var verkligen fantastisk. Trevlig och kunnig personal, god mat, god dryck och en allmänt härlig upplevelse. Jag och min sambo hade vår tvååring med oss och personalen trollade fram en lyx-barnmåltid och mjölkglas när vi frågade om det fanns något i barnväg. De serverade god mat med ett jättefint bemötande. Restaurangens läge är inte heller helt fel. 5 av 5 stjärnor, tack Härnö lodge för en fantastisk kväll!
Emma
Emma
2022-07-24
Smakvandring Höga kusten En fantastisk upplevelse! Kvällen inleddes med en god fördrink kring lägerelden bredvid lodgen och fortsatte sedan med en kortare vandring till första stoppet där vi bjöds på första rätten av fem. Vacker dukning och god mat. Efter ytterligare en kort vandring till ett utsiktsberg fick vi rätt nummer två som var den godaste kantarellsoppa man kan tänka sig. Ett trevligt upplägg där det var enkelt att samtala med övriga gäster om det vi åt, drack och fick uppleva. De tre sista rätterna åt vi inne på lodgen och allt höll samma höga klass. Om vi stannat längre i Härnösand hade vi haft uppslag till många besök hos lokala producenter. Till maten kunde man välja dryckespaket med eller utan alkohol. Under hela kvällen hade vi Micke som guide. Hans kunskap om både mat och närområde var stor och det förhöjde verkligen upplevelsen. Verkligen ett lyckat koncept som vi gärna återkommer för att få uppleva igen! //Familjen Rosén
Niklas C
Niklas C
2022-07-24
Lunch i solen Väldigt trevlig personal, fantastisk utsikt i solen på verandan, mysig atmosfär inne i restaurangen och lunchen fick höga betyg av både barn och vuxna.
Tina F
Tina F
2022-07-23
Vackert Med fantastisk utsikt och åskan som mullrade till havs åt vi lunch ute på den nya verandan. God lax och mjällomsklämma samt blåbärspaj gick ner med lätthet. Vi var belåtna med allt. Mycket trevlig personal och helt ok priser. Ett extra plus för kaffet i kåsan 😊
Lena S
Lena S
2022-07-21
Fantastisk avstickare från E4:an En pärla, med fantastisk mat, utsökt service och svårslagen utsikt. Ett stopp väl värt den lilla omvägen från E4an. Sen kan man promenera i naturskön omgivning.

Hitta hit från E4 och Härnösands centrum

Härnö Outdoor Lodge och Vårdkasberget ligger 4 km från Härnösands centrum och E4. Vill ni hitta bra mat lagad från grunden är detta ett perfekt stopp om ni kommer söderifrån från Sundsvall eller norrifrån från Örnsköldsvik och Höga Kusten längs E4. Så hoppa över snabbmaten och kom upp på berget för vällagad mat med utsikt. Skriv in Vårdkasberget eller Härnö Outdoor Lodge i er kartapp och följ vägbeskrivningen hela vägen upp på toppen.
Adress: Vårdkasberget 121, 87165 Härnösand

Hitta till Vårdkasberget i Härnösand från E4 Härnö Outdoor Lodge
Karta aktiviteter Vårdkasberget

Med passion för naturen och det traditionella hantverket skapar vi en matupplevelse tillsammans med våra gäster. På Härnö Outdoor Lodge är mötet en lika stor del av upplevelsen som maten och drycken. Maten skapar vi från de bästa råvarorna vi kommer över och med glädje och passion kommer vi laga allt vi tycker är gott just för stunden.

Köket använder gärna lokala råvaror men tillagade med tekniker från hela världen, allt för att aldrig hindra kreativiteten. För bästa tänkbara matupplevelse är menyn under ständigt utveckling.

På Härnö Outdoor Lodge får du god mat lagad med kärlek.

Book a table

Boka Bord

Book a table