MATUPPLEVELSER OCH EVENT

Med inspiration från naturen och det traditionella hantverket skapar vi en matupplevelser tillsammans med våra gäster. Här hittar du alla event och unika upplevelser som är på gång på Härnö Outdoor Lodge.

YOGA & LUNCH PÅ HÄRNÖ OUTDOOR LODGE!

Välkommen till Vårdkasen och Härnö Outdoor Lodge där High Coast Yoga Event kommer att hålla i en mjuk och flödande klass Yoga Flow.

Efter yogan är Du välkommen in i stugan för att avnjuta en valfri lunch från lunchmenyn. Vi samlas utanför Härnö Outdoor Lodge klockan 10:45 för en gemensam promenad till platsen där vi ska yoga tillsammans. Om vädret är fint så kommer vi yoga utomhus med storslagen utsikt vid Södra Utsikten. Om det skulle regna så kommer vi istället att hålla till i det mysiga Tipitältet. Om du vill kan du ta med en yogamatta eller handduk att yoga på, och ta gärna med en varm tröja eller filt att ha på dig under avslappningen. Yoga klassen är 45 minuter lång.

Pris: 300:- per person

Kl. 10:45 Datum:

28 juli

Smakvandring med vår naturguide vandrar ni till olika platser runt Vårdkasberget och njuter av vår lokalt producerade mat.

Vi har komponerat en 5-rätters smakvandring med lokala råvaror från Härnösand och Höga Kusten. 2 av 5 rätter äter vi utomhus för att sedan avsluta middagen med 3 rätter inne på Lodgen.

Pris: 1590 kronor per person, inklusive dryckespaket till maten

Nästa tillfälle:

3 Aug
14 Sep

Sällskap med minst 6 personer kan boka privat sittning, kontakta då oss.

Hitta hit

Härnö Outdoor Lodge och Vårdkasberget ligger 4 km från Härnösands centrum och E4. Skriv in Vårdkasberget eller Härnö Outdoor Lodge i er kartapp och följ vägbeskrivningen.

Adress: Vårdkasberget 121, 87165 Härnösand