På Härnö Outdoor Lodge, en plats med naturen nära och med utsikt över hela Härnösand, kan en minnesstund bli en speciell och meningsfull upplevelse. Denna naturliga fristad erbjuder en unik miljö för att hedra och minnas våra kära som har gått före oss.

Konferens Härnösand

Vid ankomst till Härnö Outdoor Lodge välkomnas man av den stillsamma atmosfären och det vackra landskapet. Den fridfulla naturen ger en känsla av ro och lugn, vilket är viktigt för att skapa en trygg och tröstande miljö för minnesstunden. Omgivningarna erbjuder även möjligheter till reflektion och eftertanke, vilket kan vara till stor hjälp för att bearbeta sorgen och minnena av den som har lämnat oss.

Den lokal där minnesstunden hålls på Härnö Outdoor Lodge är omsorgsfullt utformad för att skapa en varm och inbjudande atmosfär.

Att välja Härnö Outdoor Lodge som plats för en minnesstund ger oss möjlighet att hedra våra kära på ett unikt och minnesvärt sätt. Naturens närvaro och den lugna atmosfären hjälper till att skapa en helande och tröstande miljö för alla närvarande. Det blir en tid för att minnas, sörja och stödja varandra i gemenskapens tecken, och samtidigt en möjlighet att fira och hylla den avlidnes liv.

Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda i form av mat och fika

hej@harnooutdoor.se
072-406 65 18

Lokal för minnesstund i Härnösand