KONFERENS OCH MÖTEN I HÄRNÖSAND OCH HÖGA KUSTEN

 En konferens hos oss är inte som en konferens någon annanstans, i en unik miljö och med naturen som grund vill skapa en inkluderande mötesplats som inspirerar, engagerar och skapar genuina möten mellan människor. Naturen och lägerelden skapar närvaro och för att kunna hämta kraft och ge energi krävs just det, närvaro.  Här finns utrymme för reflektion och gemensamma upplevelser som höjer din konferens till en ny nivå. Hos oss finns möjlighet att konferera inne i vår gemytliga restaurang eller utomhus, oavsett vad som passar just er konferens så kommer naturen och elden att vara en del av er vistelse.

Det är runt lägerelden vi samlas och det är i det genuina och äkta mötet som vi hämtar kraft och ger energi,  hos oss får du en konferens med möten som gör skillnad.

Sandra Itämaa

UTOMHUSMÖTEN

LÄMNA DE TRADITIONELLA KONFERENSRUMMET

Lägg ert nästa möte utomhus, låt er inspireras av naturen, utsikten och låt lugnet hjälpa er att skapa närvaro och engagemang i ert nästa möte. Håll ert mötet runt lägerelden eller låt deltagarna göra någon av våra samtalande vandringar. Vi har bland annat en tältkåta som rymmer upp till 35 personer som vi använder både som möteslokal eller för fika/lunch/middag.

Hör av er till oss och låt oss tillsammans ta fram ett upplägg för just ert möte.

INOMHUSMÖTEN

Konferens i avslappnad miljö

Vi har två mötes lokaler inomhus i en gemytlig miljö. Oftast tar vi bara en konferens åt gången, vilket skapar ett mer närvarande,  personligt och avslappnat möte.

Storstugan är vår stora matsal och mötesrum som har en vidunderlig utsikt över Härnösand och Höga Kusten. Här ryms man upp till 50 personer för både konferens, lunch och middag.

Lillstugan är vårt lilla mötesrum och rymmer ca 10-12 personer. Lillstugan är inredd med bland annat gungor och gungstolar som passar för möten där samtalet är i fokus. Här kan man också äta en mer privat middag eller lunch.

Hör av er till oss och låt oss tillsammans ta fram ett upplägg för just ert möte.

Konferens Härnösand höga kusten

AKTIVITETER

Smakvandring eller dryckesprovning med lokala smaker från Höga Kusten? Spännande gåtor och uppdrag att lösa eller är ni ett gäng med tävlingsmänniskor?  Hos oss finns det olika typer av stärkande aktiviteter.

AVBOKNINGSREGLER

Vi följer Visitas avbokningsregler. För detaljer läs mer här