HÖSTMENY Á LA CARTE
Gäller september-november
Förrätter:
Hernö Gin- och granskottsgravat reninnerfilé med hyvlad Västerbottensost, picklade kantareller från Härnösand, lingondipp. 185 :-
Friterade dumplings med ponzumajonnäs (veg). 165 :-
Grillad toast med krämiga Härnösandskantareller, persilja, parmesan (veg). 175 :-
Huvudrätter:
Reninnerfilé på kantarellrisotto, rödvinssås och friterad lök. 445 :-
Fjällrödingfilé med champagnesås, rotselleripuré, friterad dumplings med brynt smör och ponzu. 395 :-
Grillad norrlandsburgare på älg & hjort, mayo, silverlök, bifftomat, sallad, friterad lökring, cheddar, pressgurka, ketchup, pommes 315 :-
Vegetariskt alternativ: Eldost från Teko mathantverk. 315 :-
Ugnsbakad rödbeta med rotselleripuré, getost, mandel, rostade solrosfrön, picklad rödlök, brynt smör, persilja, friterad lök (veg). 235 :-
Efterrätter:
Crème brûlée med rostad vit choklad och lokalt plockade hjortron. 105 :-
Cheesecake på lokalt plockade blåbär, lakrits och kristalliserad choklad. 105 :-
Pralin från Gånsviks Choklad. Fråga våra medarbetare om kvällens smaker på pralinerna. 3 för 95 :-
Vill ni lyxa till kvällen lite, eller kan ni inte bestämma vilken av alla rätter ni vill äta?
Boka vår 5-rätters avsmakningsmeny och upplev stora delar av menyn.
I avsmakningsmenyn ingår följande rätter:
Grillad toast med krämiga Härnösandskantareller, persilja, parmesan
Hernö Gin- och granskottsgravat reninnerfilé med hyvlad Västerbottensost, picklade kantareller från Härnösand, lingondipp
Fjällrödingfilé med champagnesås, rotselleripuré, friterad dumplings med brynt smör och ponzu
Reninnerfilé på kantarellrisotto, rödvinssås och friterad lök
Crème brûlée med rostad vit choklad och lokalt plockade hjortron
Pris: 895 kronor per person
Vi anpassar naturligtvis efter allergier eller specialkost, vänligen ange detta som kommentar i samband med bokningen.
Varmt välkommen!