Julen 2022 är över. Vi återkommer med nya spännande julsmaker julen 2023

Julbord på ett nytt sätt

– Jullunch och en 8-rätters julmiddag på Vårdkasen i Härnösand

Jul på Lodgen är precis som julen ska vara fast på vårt eget sätt. Vi hoppar över julbordet och erbjuder istället en tallriksserverad jullunch och en 8-rätters avsmakningsmeny. Våra råvaror till julbordet kommer från dels lokala producenter och resten är hemgjort med twist av Norrlands smaker.
1 december tänder vi juleldarna och håller de brinnande ändå fram emot julhelgen.

Baserat på 31 omdömen.
Michael H
Michael H
2022-10-30
Mycket gott och vällagat Mycket bra mat och dryck. Priset var också helt ok med tanke på den goda och mycket vällagade maten. Rekommenderas starkt!
Maria S
Maria S
2022-10-10
70-årsfirande Sån fin kväll för pappa, vi fick avnjuta höstmenyn med god dryck och som vanligt med topp-service! Känslan av att vara hemma, med brasan och den familjära stämningen men med utsikten och allt serverat. Farmor kom i rullstol, funkade hur bra som helst. Ni är bäst!
Camilla G
Camilla G
2022-09-10
God mat och bra service Vi blev väldigt nöjda vid besöket. Väldigt trevliga ägare som gör sitt allra bästa för att ge oss en trevlig kväll.
Ellen H
Ellen H
2022-08-03
Fantastisk restaurang vid Vårdkasen Fantastisk god mat, fina lokaler med slående vacker utsikt. Trevlig personal och fin service. Kan varmt rekommendera denna fina restaurang.
StefanEee
StefanEee
2022-08-03
Fantastiska vedugnsbakade pizzor Fantastiska vedugnsbakade pizzor! Jag och min fru delade på en tre-rätters pizza-meny som smakade fantastiskt gott. Dessutom en väldigt mysig miljö och trevlig personal.
Cornelia A
Cornelia A
2022-08-02
Fantastisk upplevelse i underbar miljö Superfin restaurang mitt i vackra höga kusten! Min familj och familjevänner abbonerade hela restaurangen för en kväll för födelsedagsfirande och vår upplevelse var verkligen fantastisk. Trevlig och kunnig personal, god mat, god dryck och en allmänt härlig upplevelse. Jag och min sambo hade vår tvååring med oss och personalen trollade fram en lyx-barnmåltid och mjölkglas när vi frågade om det fanns något i barnväg. De serverade god mat med ett jättefint bemötande. Restaurangens läge är inte heller helt fel. 5 av 5 stjärnor, tack Härnö lodge för en fantastisk kväll!
Emma
Emma
2022-07-24
Smakvandring Höga kusten En fantastisk upplevelse! Kvällen inleddes med en god fördrink kring lägerelden bredvid lodgen och fortsatte sedan med en kortare vandring till första stoppet där vi bjöds på första rätten av fem. Vacker dukning och god mat. Efter ytterligare en kort vandring till ett utsiktsberg fick vi rätt nummer två som var den godaste kantarellsoppa man kan tänka sig. Ett trevligt upplägg där det var enkelt att samtala med övriga gäster om det vi åt, drack och fick uppleva. De tre sista rätterna åt vi inne på lodgen och allt höll samma höga klass. Om vi stannat längre i Härnösand hade vi haft uppslag till många besök hos lokala producenter. Till maten kunde man välja dryckespaket med eller utan alkohol. Under hela kvällen hade vi Micke som guide. Hans kunskap om både mat och närområde var stor och det förhöjde verkligen upplevelsen. Verkligen ett lyckat koncept som vi gärna återkommer för att få uppleva igen! //Familjen Rosén
Niklas C
Niklas C
2022-07-24
Lunch i solen Väldigt trevlig personal, fantastisk utsikt i solen på verandan, mysig atmosfär inne i restaurangen och lunchen fick höga betyg av både barn och vuxna.
Tina F
Tina F
2022-07-23
Vackert Med fantastisk utsikt och åskan som mullrade till havs åt vi lunch ute på den nya verandan. God lax och mjällomsklämma samt blåbärspaj gick ner med lätthet. Vi var belåtna med allt. Mycket trevlig personal och helt ok priser. Ett extra plus för kaffet i kåsan 😊
Lena S
Lena S
2022-07-21
Fantastisk avstickare från E4:an En pärla, med fantastisk mat, utsökt service och svårslagen utsikt. Ett stopp väl värt den lilla omvägen från E4an. Sen kan man promenera i naturskön omgivning.

Jullunch på Lodgen

Vi inleder lunchen med lokalproducerad glögg och klassiska tillbehör vid lägerelden (med reservation för dåligt väder). Värmda av glöggen går vi in i värmen och där får avnjuta Lodgens jul, bestående av en klassisk jullunch; en kall, en varm och en söt tallrik. Allt serveras till bords, där vissa tillbehör delas vid bordet, men i huvudsak får man egen tallrik.

Våra råvaror till julbordet kommer från dels lokala producenter och resten är hemgjort med twist av Norrlands smaker.
Till lunchen ingår även en julmust från Lockeby bryggeri. Kaffe/te ingår till den söta tallriken.

Pris: 395 kr. Glögg, julmust och kaffe/te ingår i priset. Annan dryck tillkommer

Datum

 • Fredag 2/12 och söndag 4/12

 • Fredag 9/12 och söndag 11/12

 • Fredag 16/12 och söndag 18/12

 • Måndag 19/12

 • Övriga datum på förfrågan

Grupper större än 15 personer kan boka alla dagar i veckan.
Kontakta oss på hej@harnooutdoor.se

Julbord Härnösand

Lodgens julmiddag. En 8-rätters avsmakningsmeny.

Kvällen inleds med lokalproducerad glögg och klassiska tillbehör vid lägerelden (med reservation för dåligt väder). Värmda av glöggen går vi in i värmen och för en resa genom julens smaker. Resten av kvällen avnjuter vi en lekfull, genomarbetad och välsmakande avsmakningsmeny med 8 rätter.

Närproducerat och närodlat är ledordet genom hela menyn.
Lodgens julmiddag blir i samspel med spännande drycker en upplevelse både för sinnet och smaklökarna!

Pris: 895 kr. Alkoholfri glögg och kaffe/te ingår. Annan dryck tillkommer

Datum

 • Lördag 3/12

 • Torsdag 8/12

 • Lördag 10/12

 • Torsdag 15/12

 • Lördag 17/12

 • Onsdag 21/12

 • Övriga datum på förfrågan

Grupper större än 10 personer kan boka alla dagar i veckan.
Kontakta oss på hej@harnooutdoor.se

jullunch härnösand

Boka Bord

Välj datum och boka bord

Hitta hit

Härnö Outdoor Lodge och Vårdkasberget ligger 4 km från Härnösands centrum och E4. Skriv in Vårdkasberget eller Härnö Outdoor Lodge i er kartapp och följ vägbeskrivningen.
Adress: Vårdkasberget 121, 87165 Härnösand

Hitta till Vårdkasberget i Härnösand från E4 Härnö Outdoor Lodge
Karta aktiviteter Vårdkasberget