HÖSTMENY Á LA CARTE

Gäller från 14 september


Förrätter:

Hernö Gin- och granskottsgravat reninnerfilé med hyvlad Västerbottensost, picklade kantareller från Härnösand, lingondipp. 185 :-

Friterade dumplings med ponzumajonnäs (veg). 165 :-

Grillad toast med krämiga Härnösandskantareller, persilja, parmesan (veg). 175 :-

Huvudrätter:

Reninnerfilé på kantarellrisotto, rödvinssås och friterad lök. 445 :-

Fjällrödingfilé med champagnesås, rotselleripuré, friterad dumplings med brynt smör och ponzu. 395 :-

Grillad norrlandsburgare på älg & hjort, mayo, silverlök, bifftomat, sallad, friterad lökring, cheddar, pressgurka, ketchup, pommes 315 :-

Vegetariskt alternativ: Eldost från Teko mathantverk. 315 :-

Ugnsbakad rödbeta med rotselleripuré, getost, mandel, rostade solrosfrön, picklad rödlök, brynt smör, persilja, friterad lök (veg). 235 :-

Efterrätter:

Crème brûlée med rostad vit choklad och lokalt plockade hjortron. 105 :-

Cheesecake på lokalt plockade blåbär, lakrits och kristalliserad choklad. 105 :-

Pralin från Gånsviks Choklad. Fråga våra medarbetare om kvällens smaker på pralinerna. 3 för 95 :-


Vill ni lyxa till kvällen lite, eller kan ni inte bestämma vilken av alla rätter ni vill äta?

Boka vår 5-rätters avsmakningsmeny och upplev stora delar av menyn.

I avsmakningsmenyn ingår följande rätter:

Grillad toast med krämiga Härnösandskantareller, persilja, parmesan

Hernö Gin- och granskottsgravat reninnerfilé med hyvlad Västerbottensost, picklade kantareller från Härnösand, lingondipp

Fjällrödingfilé med champagnesås, rotselleripuré, friterad dumplings med brynt smör och ponzu

Reninnerfilé på kantarellrisotto, rödvinssås och friterad lök

Crème brûlée med rostad vit choklad och lokalt plockade hjortron

Pris: 895 kronor per person


Vi anpassar naturligtvis efter allergier eller specialkost, vänligen ange detta som kommentar i samband med bokningen.

Varmt välkommen!