VINTERMENY Á LA CARTE
Gäller från december till februari
Förrätter:
Glöggmarinerad rödbeta med getostkräm, krispigt tunnbröd och lingonpulver: 160 kr
Jordärtskockssoppa med vindelrökt sidfläsk: 150 kr
Viltklämma med hjort, lingon, picklad rödlök och krasse: 175 kr
Huvudrätter:
Rådjurssadel med brynt svamp, blomkålskräm och råraka: 435 kr
Halstrad renytterfilé med enbärssås, rostad rotselleripuré, karamelliserad brysselkål och röd vinbärsgelé: 455 kr
Röding och kalixlöjrom med kantareller, dill, mandelpotatis och brynt sandefjordsås: 395 kr
Hjortronglaserad pumpa med brynt smör, rostade hasselnötter, pumpapuré, picklad pumpa, blåbärstuile och friterad grönkål: 325 kr
Efterrätter:
Trelagersbakelse med hallon, choklad och crème brûlée, brownie, coral tuile, hallonkaviar: 135 kr
Vinterdessert med saffran, kardemumma och pepparkaka: 135 kr
Tre praliner från Gånsviks Choklad: 90 kr
5-rätters avsmakningsmeny:
Kan ni inte bestämma er för vilken av alla rätter ni vill äta?
Vi erbjuder även en avsmakningsmeny från ovan rätter, där ni bjuds på:
Glöggmarinerad rödbeta med getostkräm, krispigt tunnbröd och lingonpulver
Viltklämma med hjort, lingon, picklad rödlök och krasse
Röding och kalixlöjrom med kantareller, dill, mandelpotatis och brynt sandefjordsås
Halstrad renytterfilé med enbärssås, rostad rotselleripuré, karamelliserad brysselkål och röd vinbärsgelé
Trelagersbakelse med hallon, choklad och crème brûlée, brownie, coral tuile, hallonkaviar
Pris: 945 kronor
Vi kan även erbjuda en vegansk / mjölkfri / glutenfri meny, vänligen ange detta som kommentar i samband med bokningen. För övriga allergier eller specialkost vänligen skriv som kommentar vid bokning så återkommer vi med bekräftelse. Vi försöker tillgodose alla allergier eller specialkost så långt det är möjligt.
Varmt välkommen!