VINTERMENY Á LA CARTE

Gäller från december till februari

Förrätter:

Glöggmarinerad rödbeta med getostkräm, krispigt tunnbröd och lingonpulver: 160 kr

Jordärtskockssoppa med vindelrökt sidfläsk: 150 kr

Viltklämma med hjort, lingon, picklad rödlök och krasse: 175 kr

Huvudrätter:

Rådjurssadel med brynt svamp, blomkålskräm och råraka: 435 kr

Halstrad renytterfilé med enbärssås, rostad rotselleripuré, karamelliserad brysselkål och röd vinbärsgelé: 455 kr

Röding och kalixlöjrom med kantareller, dill, mandelpotatis och brynt sandefjordsås: 395 kr

Hjortronglaserad pumpa med brynt smör, rostade hasselnötter, pumpapuré, picklad pumpa, blåbärstuile och friterad grönkål: 325 kr


Efterrätter:

Trelagersbakelse med hallon, choklad och crème brûlée, brownie, coral tuile, hallonkaviar: 135 kr

Vinterdessert med saffran, kardemumma och pepparkaka: 135 kr

Tre praliner från Gånsviks Choklad: 90 kr


5-rätters avsmakningsmeny:

Kan ni inte bestämma er för vilken av alla rätter ni vill äta?

Vi erbjuder även en avsmakningsmeny från ovan rätter, där ni bjuds på:

Glöggmarinerad rödbeta med getostkräm, krispigt tunnbröd och lingonpulver

Viltklämma med hjort, lingon, picklad rödlök och krasse

Röding och kalixlöjrom med kantareller, dill, mandelpotatis och brynt sandefjordsås

Halstrad renytterfilé med enbärssås, rostad rotselleripuré, karamelliserad brysselkål och röd vinbärsgelé

Trelagersbakelse med hallon, choklad och crème brûlée, brownie, coral tuile, hallonkaviar

Pris: 945 kronor

Vi kan även erbjuda en vegansk / mjölkfri / glutenfri meny, vänligen ange detta som kommentar i samband med bokningen. För övriga allergier eller specialkost vänligen skriv som kommentar vid bokning så återkommer vi med bekräftelse. Vi försöker tillgodose alla allergier eller specialkost så långt det är möjligt.

Varmt välkommen!