Smakvandring

PRESSMEDDELANDE 25 AUGUSTI 2022

Smakvandring med lokal mat från Höga Kusten

Succé för Härnö Outdoors matkoncept ”Smakvandring med lokala smaker från Höga Kusten”.

Smakvandring är en del av Härnö Outdoors ambition att förändra mötes och konferenskulturen i Sverige. Det handlar inte om några nya fräna metoder och käcka tillrop om effektiva möten utan om något vi människor gjort i tusentals år. Samlas kring lägerelden.

Smakupplevelsen börjar med en kortare vandring med gastronomiska inslag där gästerna upplever naturens dofter och känslor samtidigt som de får ta del av smaksensationer från Höga Kusten. Smakupplevelsen består av en 5-rätters smakvandring med råvaror från lokala producenter i Härnösand och Höga Kusten.

Smakvandringarna blev en succé redan från första tillfället. En av många i hyllningskören uttryckte sig så här.

”Både maten, dryckerna och guidningen var helt fantastiska. En upplevelse fullständigt utöver allt vi tidigare varit med om. TACK FRÅN DJUPET AV VÅRA HJÄRTAN.

– Mottagandet av våra smakvandringar är något vi inte riktigt var förberedda på. Vår ambition är att skapa en natur och smakupplevelse utöver det vanliga och det är något som vi också har lyckats med. Ödmjukt tar vi till oss alla fina ord vi får från våra gäster, säger Micke Englund på Härnö Outdoor.


Härnö Outdoor är en restaurang och mötesplats i Höga Kusten och Härnösand. Restaurangen finns högst uppe på Vårdkasberget, ett av Höga Kustens många utsiktsberg:
Presskontakt: Micke Englund micke@harnooutdoor.se 070-5189910