SOMMARMENY Á LA CARTE

Gäller från 5 juli

Förrätter:

Kantarellsoppa, serveras med två pinxtos (kronärtskocka och parmesan samt rödbeta och chèvre.) 155:-

Råbiff på nöt (70 gr) m. tryffel, mandel, parmesan, syrad silverlök. 165:-

Löjrom med gräddfil, rödlök, gräslök och dill, serverat på mandelpotatischips. 135:-

Huvudrätter:

Renfilé med västerbottenostkroketter, rostad gemsallad, blåbärssmörsås, friterad kantarell, pulver på Friendship Rum och krispig renlav. 455:-

Fjällröding från Landön med messmörssås, Härnölingon, bakade rotsaker, grönkål och smörstekt kantarell plockad i Härnösand. 325:-

Råbiff på nöt (120 gr) med tryffel, mandel, parmesan och syrad silverlök samt friterad smashad färskpotatis. 295:-

Saltbakad kålrot med vinkokt rabarber, gräddbakad spetskål och finriven Svedjan. 225:-

Efterrätter:

Granskottsglass på egenplockade granskott med mandelkaka och krossad maräng. 125:-

Hallonmousse på Härnöhallon, vaniljpannacotta och chokladbrownie. 125;-

Pralin från lokal tillverkare. Fråga våra medarbetare om kvällens smaker på pralinerna. 3 för 90:-

Barn :

(Yngre än 12år)

Våffla med blåbärssylt på lokalt plockade bär och vispgrädde. 75:-

Köttbullar (6st) med potatis, gräddsås och lingon. 85:-

Glass med vispad grädde, strössel, chokladsås och godis. 65:-

Vi anpassar naturligtvis efter allergier eller specialkost, vänligen ange detta som kommentar i samband med bokningen.

Varmt välkommen!