Aktiviteter konferens Höga Kusten

Smakvandring för grupper och företag

Det är runt lägerelden vi samlas och det är i det genuina och äkta mötet som vi hämtar kraft och ger energi. Naturen och lägerelden skapar närvaro och för att kunna hämta kraft och ge energi krävs just det, närvaro.  Vi vill skapa en inkluderande mötesplats som inspirerar, engagerar och skapar möten mellan människor. Konferens med möten som gör skillnad.  Ni hittar oss i Härnösand i Höga Kusten och vi säger det igen:

Det är runt lägerelden vi samlas och det är i det genuina och äkta mötet som vi hämtar kraft och ger energi

Smakvandring

En av våra mest populära aktiviteter är vår smakvandring. Vi upplever naturens lugn och storhet samtidigt som vi avnjuter lokala delikatesser.
För grupper och företag är våra smakvandringar något som skapar gruppgemenskap och ett minne för livet.

Vi har komponerat en meny och smakvandring med råvaror från lokala REKO-ringar i Härnösand och Höga Kusten. Vi går till olika platser uppe på Vårdkasen och njuter av vår lokalt producerade mat. Vandringen avslutas på Härnö Outdoor Lodge och där vi fortsätter och avslutar vår matupplevelse. Smakvandringen kan anpassas efter gruppens behov och kan innehålla mellan 3-5 rättar.

  • Naturguide som följer med längs den 2 km långa vandringen

  • 2 st förrätter avnjuts längs vandringen.

  • Varmrätter och efterrätt äter vi  inne på Härnö Outdoor Lodge

Kontakt oss om du vill veta mer om våra smakvandringar och övriga konferensmöjligheter.
Tel:  072-4066518
Epost: hej@harnooutdoor.se

Sandra Itämaa

Fakta:

Smakvandring: Vandringen är ca 2 km och  är relativt enkel, men bitvis är det vandring på ojämn mark.
Maten: 2 rätter äts utomhus under vandringen. Varmrätter och efterrätt äts inne i vår restaurang. Maten är alltid laktosfri.
Gruppstorlek: 8-50 personer
Specialkost: Vi kan anpassa menyn för specialkost och vegetarisk, men behöver veta innan
Vid regn: Vi kortar ner vandringen något, men vi äter minst en av rätterna utomhus. Ta med regnkläder
Start på vandringen: Härnö Outdoor Lodge på Vårdkasen i Härnösand

Kontakt oss om du vill veta mer om våra smakvandringar och övriga konferensmöjligheter.
Tel:  072-4066518
Epost: hej@harnooutdoor.se

Härnö Outdoor Lodge – Möten i Höga Kusten och Härnösand

Härnö Outdoor Lodge ligger högst upp på Vårdkasberget i Härnösand och Höga Kusten. Vi erbjuder en inspirerande mötesmiljö med vidunderlig utsikt över Härnösand och Höga Kusten. Hos oss kan ni mötas och ha konferens både inom- och utomhus. Ät lunch tillagad över öppen eld, lägg delar av ert möte ute i naturen eller runt en läger eld.
Kontakta oss för inspiration och upplägg av ert nästa möte eller konferens.

Sandra Itämaa
Konferens i Härnösand och Höga Kusten

Storstugan

Storstugan är vår stora matsal och mötesrum och har en vidunderlig utsikt över Härnösand och Höga Kusten. Här ryms man upp till 50 personer för både konferens, lunch och middag.

Konferens i Härnösand och Höga Kusten

Lillstugan

Lillstugan är vårt lilla mötesrum och rymmer ca 10-12 personer. Lillstugan är inredd med bland annat gungor och gungstolar och passar för möten där samtalet är i fokus. Här kan man också äta en mer privat middag eller lunch.

Konferens i Härnösand och Höga Kusten

Tältkåtan

Tältkåtan rymmer upp till 35 personer och kan användas både som möteslokal eller för fika/lunch/middag.

Konferens i Höga Kusten och Härnösand

En konferens hos oss i Härnösand och Höga Kusten är inte som en konferens någon annanstans. Med naturen som grund skapar vi möten som betyder någonting. Oavsett om det är i vår möteslokal inne på Härnö Outdoor Lodge  eller utomhus i naturen kommer naturen vara en del av er konferens eller ert möte.

Det handlar inte om några nya fräna metoder och käcka tillrop om effektiva möten utan om något vi människor gjort i tusentals år. Samlas kring lägerelden

Lägg större delen av ert möte eller konferens utomhus. Kom till oss  för en vandring över stock och sten och med hav och skog för ögat. Med rörelsen i kroppen kurar vi sedan ihop oss runt elden, fyller på energidepåerna och värmer oss. Här fortsätter samtalet. Ute runt elden med Höga Kusten mitt framför ögonen

Vi utmanar er att minimera agendan. Vilken är er viktigaste punkt? Vilken fråga kräver er fulla uppmärksamhet. 

Låt samtalet pågå, se varandra genom rök och flammor. Sippa på kaffet. Humma med i resonemanget. Fundera och dela tankarna. Summera. Avrunda frågan. Är det nu ni behöver en stunds egen tid? Gå till en utsiktsplats, spana och fundera. Vad sades egentligen?

Sen öppnar vi dörrarna till vår Lodge. Här möter ni en varm storstuga och visst finns elden även här. Ni fortsätter under mer uppkopplade och tekniska former. Kom bara ihåg att ta paus, om inte så påminner vi er 😊

Middagen serveras och ni får återigen släppa tanken och sinnena lösa. Käka av vår lokalproducerade mat från Höga Kusten här inne på Lodgen eller välj vår Smakvandring där ni äter delar av middagen utomhus.

Okej, röken sätter sig lite i kläder och hår och kanske finns några barr kvar i jackan efter vandringen. Men kanske finns också en ny gemensam upplevelse, där ni utmanat traditionella mötesformer till förmån för en dag som stärker tanke och relationer.
Vi vet att det rörelse och utomhus funkar får oss, och eftersom vi är som vem som helst vet vi att det funkar även för andra.