Det är runt lägerelden vi samlas och det är i det genuina och äkta mötet som vi hämtar kraft och ger energi.

På den här sidan hittar ni information och inspiration kopplat till vårt förslag till er. Ni hittar bilder från våra möteslokaler och bilder från några av de förslagna smakupplevelserna. Varmt välkomna till oss.

Våra mat och möteslokaler

Konferens i Härnösand och Höga Kusten

Storstugan

Storstugan är vår stora matsal och mötesrum och har en vidunderlig utsikt över Härnösand och Höga Kusten. Här ryms man upp till 50 personer för både konferens, lunch och middag.

Konferens i Härnösand och Höga Kusten

Lillstugan –  Mysigt mötesrum

Lillstugan är vårt lilla mötesrum och rymmer ca 10-12 personer. Lillstugan är inredd med bland annat gungor och gungstolar och passar för möten där samtalet är i fokus. Här kan man också äta en mer privat middag eller lunch.

Konferens i Härnösand och Höga Kusten

Tältkåtan

Tältkåtan rymmer upp till 35 personer och kan användas både som möteslokal eller för fika/lunch/middag.

Smakupplevelser

Smakvandring

Smakupplevelsen börjar med en kortare vandring med gastronomiska inslag. Vi upplever naturens dofter och känslor samtidigt som vi avnjuter lokala delikatesser. Vandringen avslutas på Härnö Outdoor Lodge och vi fortsätter vår matupplevelse med varmrätter och efterrätt.

  • Naturguide som följer med längs den 2 km långa vandringen

  • 2-3  rätter avnjuts längs vandringen.

  • Varmrätter och efterrätt äter vi  inne på Härnö Outdoor Lodge

Sandra Itämaa

Ginprovning med Härnö Gin

Våfflor i Härnösand och Höga Kusten

Under en provning hos oss får du lära känna historien kring Hernö Gin de ingredienser som är avgörande för att skapa den speciella karaktär du kommer att känna igen i Härnö Gin, världens mest prisbelönta gin. Du kommer att få prova deras olika ginsorter och få en insyn i vilka faktorer som påverkar lukt- och smakpaletten.

De kommer att berätta om hur det kom sig att de började skapa gin, hur de gör världens mest prisbelönta gin. Vi provar fyra sorters gin under ca 1,5h.