Konferens i Härnösand och Höga Kusten

Konferens och möten i Härnösand och Höga Kusten

Det är runt lägerelden vi samlas och det är i det genuina och äkta mötet som vi hämtar kraft och ger energi. Naturen och lägerelden skapar närvaro och för att kunna hämta kraft och ge energi krävs just det, närvaro.  Vi vill skapa en inkluderande mötesplats som inspirerar, engagerar och skapar möten mellan människor. Konferens med möten som gör skillnad.  Ni hittar oss i Härnösand i Höga Kusten och vi säger det igen:

Det är runt lägerelden vi samlas och det är i det genuina och äkta mötet som vi hämtar kraft och ger energi

Härnö Outdoor Lodge

Härnö Outdoor Lodge ligger högst upp på Vårdkasberget i Härnösand och Höga Kusten. Vi erbjuder en inspirerande mötesmiljö med vidunderlig utsikt över Härnösand och Höga Kusten. Hos oss kan ni mötas och ha konferens både inom- och utomhus. Ät lunch tillagad över öppen eld, lägg delar av ert möte ute i naturen eller runt en läger eld.
Kontakta oss för inspiration och upplägg av ert nästa möte eller konferens.

Sandra Itämaa
Tack för ditt meddelande. Vi hör utav oss så snart som möjligt
Nått blev fel

Utomhusmöten

Vi har mötesrummen med högst takhöjd och bäst ventilation i världen. Lämna de traditionella konferensrummen och lägg ert nästa möte utomhus. Låt er inspireras av naturen och låt utsikten och lugnet hjälpa att skapa närvaro och engagemang i mötet. Lägg ett mötet runt lägerelden eller låt deltagarna göra någon av våra samtalande vandringar. Hör utav er till oss och låt oss tillsammans spåna fram ett upplägg för ert utomhusmöte.

Sandra Itämaa

En konferens hos oss i Härnösand och Höga Kusten är inte som en konferens någon annanstans. Med naturen som grund skapar vi möten som betyder någonting. Oavsett om det är i vår möteslokal inomhus Härnö Outdoor Lodge   eller utomhus i naturen kan ni mötas under covidsäkra former. Inomhus i Härnö Outdoor Lodge är varje grupp alltid helt själv och ni väljer själva hur stor del av konferensen nu vill vara utomhus.