Sandra Itämaa

Konferens i Höga Kusten och Härnösand

Det är runt lägerelden vi samlas och det är i det genuina och äkta mötet som vi hämtar kraft och ger energi. Naturen och lägerelden skapar närvaro och för att kunna hämta kraft och ge energi krävs just det, närvaro.  Vi vill skapa en inkluderande mötesplats som inspirerar, engagerar och skapar möten mellan människor. Hos oss väljer ni om ni vill konferera inne i vår mysiga resturang eller utomhus.

Konferens med möten som gör skillnad.  Ni hittar oss i Härnösand i Höga Kusten.

Tel: 072 406 65 18 (ej sms)
Epost: hej@harnooutdoor.se

Konferens i Härnösand och Höga Kusten

Storstugan

Storstugan är vår stora matsal och mötesrum och har en vidunderlig utsikt över Härnösand och Höga Kusten. Här ryms man upp till 50 personer för både konferens, lunch och middag.

Konferens i Härnösand och Höga Kusten

Lillstugan –  Mysigt mötesrum

Lillstugan är vårt lilla mötesrum och rymmer ca 10-12 personer. Lillstugan är inredd med bland annat gungor och gungstolar och passar för möten där samtalet är i fokus. Här kan man också äta en mer privat middag eller lunch.

Konferens i Härnösand och Höga Kusten

Tältkåtan

Tältkåtan rymmer upp till 35 personer och kan användas både som möteslokal eller för fika/lunch/middag.

Sandra Itämaa

Utomhusmöten

Vi har mötesrum med högst takhöjd och bäst ventilation i världen. Lämna de traditionella konferensrummen och lägg ert nästa möte utomhus. Låt er inspireras av naturen och låt utsikten och lugnet hjälpa att skapa närvaro och engagemang i mötet. Lägg ett mötet runt lägerelden eller låt deltagarna göra någon av våra samtalande vandringar. Hör av er till oss och låt oss tillsammans spåna fram ett upplägg för ert utomhusmöte.

Tel: 072 406 65 18 (ej sms)
Epost: hej@harnooutdoor.se

Skicka in en intresseförfrågan

Några av våra upplevelser och aktiviteter

Smakvandring

En av våra mest populära aktiviteter är vår smakvandring. Vi upplever naturens dofter och känslor samtidigt som vi avnjuter lokala delikatesser. Vi har komponerat en meny och smakvandring med råvaror från lokala REKO-ringar i Härnösand och Höga Kusten. Vi går till olika platser runt Lodgen och njuter av vår lokalt producerade mat. Vandringen avslutas på Härnö Outdoor Lodge och där vi fortsätter och avslutar vår matupplevelse. Smakvandringen kan anpassas efter gruppens behov och kan innehålla mellan 3-5 rättar.

  • Naturguide som följer med längs den 2 km långa vandringen

  • 2 st förrätter avnjuts längs vandringen.

  • Varmrätt och efterrätt äter vi  inne på Härnö Outdoor Lodge

Sandra Itämaa

Härnö Outdoor mat och musik

Härnö Outdoor mat och musik är en kombination av en mat och musikupplevelse och en tävling.
Vi umgås och lagar mat samtidigt som vi tävlar i musik och matkunskap.

 

  • 3-rätters middag

  • Förrätten lagas tillsammans utomhus
  • Musikquiz

  • Kockarnas kamp
  • Värmrätt och efterrätt äts inne på Lodgen

Avbokningsregler

Vi följer Visitas avbokningsregler. För detaljer läs mer här

Konferens i Höga Kusten och Härnösand

En konferens hos oss i Härnösand och Höga Kusten är inte som en konferens någon annanstans. Med naturen som grund skapar vi möten som betyder någonting. Oavsett om det är i vår möteslokal inne på Härnö Outdoor Lodge  eller utomhus i naturen kommer naturen vara en del av er konferens eller ert möte.

Det handlar inte om några nya fräna metoder och käcka tillrop om effektiva möten utan om något vi människor gjort i tusentals år. Samlas kring lägerelden

Lägg större delen av ert möte eller konferens utomhus. Kom till oss  för en vandring över stock och sten och med hav och skog för ögat. Med rörelsen i kroppen kurar vi sedan ihop oss runt elden, fyller på energidepåerna och värmer oss. Här fortsätter samtalet. Ute runt elden med Höga Kusten mitt framför ögonen

Vi utmanar er att minimera agendan. Vilken är er viktigaste punkt? Vilken fråga kräver er fulla uppmärksamhet. 

Låt samtalet pågå, se varandra genom rök och flammor. Sippa på kaffet. Humma med i resonemanget. Fundera och dela tankarna. Summera. Avrunda frågan. Är det nu ni behöver en stunds egen tid? Gå till en utsiktsplats, spana och fundera. Vad sades egentligen?

Sen öppnar vi dörrarna till vår Lodge. Här möter ni en varm storstuga och visst finns elden även här. Ni fortsätter under mer uppkopplade och tekniska former. Kom bara ihåg att ta paus, om inte så påminner vi er 😊

Middagen serveras och ni får återigen släppa tanken och sinnena lösa. Käka av vår lokalproducerade mat från Höga Kusten här inne på Lodgen eller välj vår Smakvandring där ni äter delar av middagen utomhus.

Okej, röken sätter sig lite i kläder och hår och kanske finns några barr kvar i jackan efter vandringen. Men kanske finns också en ny gemensam upplevelse, där ni utmanat traditionella mötesformer till förmån för en dag som stärker tanke och relationer.
Vi vet att det rörelse och utomhus funkar får oss, och eftersom vi är som vem som helst vet vi att det funkar även för andra. 

Sammanfattning om konferens i Härnösand och Höga Kusten

En konferens i Höga Kusten kan vara en oförglömlig upplevelse för både deltagare och arrangörer. Med sin vackra natur och lugna atmosfär kan Höga Kusten erbjuda en perfekt miljö för att lära sig och samtidigt koppla av.

Höga Kusten är beläget längs den svenska kusten och är känt för sin imponerande kustlinje och dramatiska bergsformationer. 

Det finns också många aktiviteter att välja mellan, som vandring, kajakpaddling och fiske, vilket ger deltagarna möjlighet att utforska områdets natursköna omgivningar.

Förutom den vackra naturen har Höga Kusten också ett rikt kulturarv att erbjuda. Det finns flera museer och historiska platser som kan vara lämpliga för konferenser och som ger deltagarna en möjlighet att lära sig om områdets historia och kultur.

En konferens i Höga Kusten kan också vara en möjlighet att uppleva det bästa av den svenska matkulturen. Maten på konferensen kan vara en chans att prova på nya smaker och ingredienser som är unika för området.

Sammanfattningsvis kan en konferens i Höga Kusten erbjuda en unik och minnesvärd upplevelse för alla inblandade. Med sin fantastiska natur, rika kulturarv och möjlighet att prova på den lokala matkulturen är det en plats som passar utmärkt för en konferens, oavsett om det är för ett mindre eller större företag.