Konferens och möten i Härnösand och Höga Kusten

Det är runt lägerelden vi samlas och det är i det genuina och äkta mötet som vi hämtar kraft och ger energi. Naturen och lägerelden skapar närvaro och för att kunna hämta kraft och ge energi krävs just det, närvaro.  Vi vill skapa en inkluderande mötesplats som inspirerar, engagerar och skapar möten mellan människor. Konferens med möten som gör skillnad.  Ni hittar oss i Härnösand i Höga Kusten och vi säger det igen:

Det är runt lägerelden vi samlas och det är i det genuina och äkta mötet som vi hämtar kraft och ger energi

Härnö Outdoor Lodge

Härnö Outdoor Lodge ligger högst upp på Vårdkasberget i Härnösand och Höga Kusten. Vi erbjuder en inspirerande mötesmiljö med vidunderlig utsikt över Härnösand och Höga Kusten. Hos oss kan ni mötas och ha konferens både inom- och utomhus. Ät lunch tillagad över öppen eld, lägg delar av ert möte ute i naturen eller runt en läger eld.
Kontakta oss för inspiration och upplägg av ert nästa möte eller konferens.

Sandra Itämaa
Konferens i Härnösand och Höga Kusten

Storstugan

Storstugan är vår stora matsal och mötesrum och har en vidunderlig utsikt över Härnösand och Höga Kusten. Här ryms man upp till 50 personer för både konferens, lunch och middag.

Konferens i Härnösand och Höga Kusten

Lillstugan

Lillstugan är vårt lilla mötesrum och rymmer ca 10-12 personer. Lillstugan är inredd med bland annat gungor och gungstolar och passar för möten där samtalet är i fokus. Här kan man också äta en mer privat middag eller lunch.

Sandra Itämaa

Utomhusmöten

Vi har mötesrummen med högst takhöjd och bäst ventilation i världen. Lämna de traditionella konferensrummen och lägg ert nästa möte utomhus. Låt er inspireras av naturen och låt utsikten och lugnet hjälpa att skapa närvaro och engagemang i mötet. Lägg ett mötet runt lägerelden eller låt deltagarna göra någon av våra samtalande vandringar. Hör utav er till oss och låt oss tillsammans spåna fram ett upplägg för ert utomhusmöte.

Några av våra upplevelser och aktiviteter

Gastrovandring

Framme på Härnön börjar eftermiddagen en kortare vandring med gastronomiska inslag. Vi upplever naturens dofter och känslor samtidigt som vi avnjuter lokala delikatesser. Vandringen avslutas på Härnö Outdoor Lodge och vi fortsätter vår matupplevelse med varmrätt och efterrätt.

  • Naturguide som följer med längs den 2 km långa vandringen

  • 2 st förrätter avnjuts längs vandringen.

  • Varmrätt och efterrätt äter vi  inne på Härnö Outdoor Lodge

Sandra Itämaa

Härnö classic

Framme på Härnön och Vårdkasen delar vi in oss i tre lag och kör vår tävling Härnö Classic. I den ingår bågskytte, cornhole och hinderbana
Härnö Classic  är både en lagtävling och en individuell tävling. Där lagsegrare och individuella segrare koras.
Under Härnö Classic serveras en matig macka och kaffe

En konferens hos oss i Härnösand och Höga Kusten är inte som en konferens någon annanstans. Med naturen som grund skapar vi möten som betyder någonting. Oavsett om det är i vår möteslokal inomhus Härnö Outdoor Lodge   eller utomhus i naturen kan ni mötas under covidsäkra former. Inomhus i Härnö Outdoor Lodge är varje grupp alltid helt själv och ni väljer själva hur stor del av konferensen nu vill vara utomhus.