Meny april-maj

Vi arbetar med lokala råvaror, och har ett aktivt arbete för att minska på svinn, både ut klimat- och ekonomiska perspektiv, men också av respekt för våra lokala tillverkare och producenter. Vi hoppas ni delar våra mål och av samma anledning ber vi er i samband med bokningen ange vilka/en av nedan varmrätt/er ni önskar äta under er kväll hos oss. Vänligen skriv även om det är några allergier eller specialkost samtidigt. Tack för att ni är med oss i detta arbete!

Förrätt:

Krämig sparrissoppa med parmesanchips och microgrönt från Sörnäset.


Varmrätt:

Ryggbiff från lokala gårdar, rödvinssås med timjan och tomat, krämig potatisgratäng med vitlök och parmesan, grillad tomat och salladslök.

Regnbågsfilé från Kalix, sandefjordsås, handskalade räkor, regnbågsrom, salladslök och kokt småpotatis.

Ljummen potatissallad med grönkål och smörstekt Härnökantarell samt ramslöksemulsion, picklade godsaker, fetaost och rostad kavring.

Efterrätt:

Syrlig lime paj serverad i kåsa

Pris för hela menyn 595 kr (ex dryck) /person

För barn (upp till 13 år) erbjuder vi antingen vår ordinarie meny med halva portioner och halva priset alternativt en 2-rättersmeny med köttbullar, potatis, gräddsås och lingon samt en enklare efterrätt. Pris 145 kronor. Uppge i samband med bokningen om ni önskar boka något av ovan barnalternativ.

Vi anpassar naturligtvis efter allergier eller specialkost, vänligen ange detta som kommentar i samband med bokningen.

Välkomna!