Kökschef  Härnö Outdoor – Höga Kusten

Vi vill skapa en inspirerande mötesplats uppe på ett av Höga Kustens bästa utsiktsberg. Vill du haka på?

Vårdkasen i Härnösand är ett av Höga Kustens många utsiktsberg. Här finns allt från vandrings och cykelleder till slalombacke och längdspår. Vill du vara med att fortsätta vår utveckling med att skapa en inkluderande mötesplats som inspirerar, engagerar och skapar möten mellan människor? Härnö Outdoor Lodge ska vara den självklara mötesplatsen för alla som besöker och använder Vårdkasberget.

Vi söker nu en kökschef som delar vår passion för mat, uteliv och möten mellan människor.

Härnö Outdoor Lodge - Restaurang i Härnösand och Höga Kusten

Vem är du?

Om vi hoppar över alla floskler som flexibel, lyhörd och kvalitetsmedveten så söker vi en person som gillar att bjuda på god mat och sig själv.

Den som passar in hos oss gillar lika mycket att stå i köket som att vara ute bland gästerna. Den vi söker älskar bra råvaror och god mat, men framför klappar hjärtat lite extra för lokalproducerat.

Den vi söker bör ha några års erfarenhet som kock men behöver nödvändigtvis inte ha jobbat som kökschef tidigare.

Vad får du?

Allt vi gör i Härnö Outdoor kan sammanfattas av följande ord ”Det är runt lägerelden vi samlas och det är i det genuina och äkta mötet som vi hämtar kraft och ger energi.” Oavsett om det är runt ett middagsbord eller runt en eld så är det i mötet mellan människor som våra gäster och vi själva hämtar kraft.

Härnö Outdoor Lodge har vart öppen i snart 2 år och som kökschef/kock kommer man att vara viktig del i den fortsatta utvecklingen av platsen och nya spännande upplevelser. Fram tills nu har vi utvecklat en rad olika koncept, bland annat en smakvandring  där delar av en 5-rätters meny serveras utomhus. Vi riktar oss lika mycket till konferensgäster som till privatpersoner. Vår idé är att god mat inte ska vara svårt och komplicerat och våra gäster ska känna sig välkommen i både pjäxor och klackeskor.

Vi söker nu en kökschef/kock som delar vår passion för mat, uteliv och möten mellan människor.
Tjänsten är till en början på ca 75%


Har du frågor ring Micke Englund på 070-5189910

Sök jobbet

Vi vill  att du kollar runt på vår hemsida och i våra kanaler på sociala medier och skapar dig en bild av företaget. Med den informationen du hittar där vill vi att du beskriver vad du kan bidra med till oss och Härnö Outdoor Lodge. Härnö Outdoor Facebook Härnö Outdoor Instagram. Besvara frågorna nedan och skicka in din ansökan.