Kökschef  Härnö Outdoor – Höga Kusten

Vi vill skapa en inspirerande mötesplats uppe på ett av Höga Kustens bästa utsiktsberg. Vill du haka på?

Vårdkasen i Härnösand är ett av Höga Kustens många utsiktsberg. Här finns allt från vandrings och cykelleder till slalombacke och längdspår. Vill du vara med att utveckla och skapa en inkluderande mötesplats som inspirerar, engagerar och skapar möten mellan människor? Härnö Outdoor Lodge ska vara den självklara mötesplatsen för alla som besöker och använder Vårdkasberget. Vi söker nu en kökschef och en kock som delar vår passion för mat, uteliv och möten mellan människor.

Allt är livet

Vår dröm är att skapa en hållbar plats med ett hållbart arbetsliv. Vi är alla beredda att hjälpa till där det behövs men utan att ta kål på oss själva. Work life balance kallar en del det. Vi kallar det  Allt är livet.

Med Allt är livet menar vi att vi måste kunna vara vårt bästa jag både på jobbet och hemma. Allt hänger ihop.

Härnö Outdoor Lodge - Restaurang i Härnösand och Höga Kusten

Vem är du?

Om vi hoppar över alla floskler som flexibel, lyhörd och kvalitetsmedveten så söker vi en person som gillar att bjuda på god mat och sig själv.
Den som passar in hos oss gillar lika mycket att stå i köket som att vara ute bland gästerna. Den vi söker älskar bra råvaror och god mat, men framför allt är det mötet med gästerna som ger energi och kraft.

Kvalificerad yrkesutbildning inom kök samt erfarenhet från liknande roller är ett krav men vi lägger också stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som brinner för ditt yrke och tycker om att laga mat efter säsong. Du ska tillsammans med ägarna lägga upp menyer, ta hand om beställningar och på sikt vara självgående i skötseln av den dagliga planeringen och köksverksamheten.

Vad får du?

Allt vi gör i Härnö Outdoor kan sammanfattas av följande ord ”Det är runt lägerelden vi samlas och det är i det genuina och äkta mötet som vi hämtar kraft och ger energi.” Oavsett om det är runt ett middagsbord eller runt en eld så är det i mötet mellan människor som våra gäster och vi själva hämtar kraft.

Härnö Outdoor Lodge har vart öppen ca 7 månader och som kökschef eller kock kommer man att vara viktig del i den fortsatta utvecklingen av platsen och nya spännande upplevelser. Vår idé är att god mat inte ska vara svårt och komplicerat och våra gäster ska känna sig välkommen i både pjäxor och klackeskor.

Förutom att fortsätta utvecklingen av matupplevelsen inne på Härnö Outdoor Lodge kommer vi under hösten ta fram nya koncept för utomhusmatlagning och utomhuskonferenser, där våra nya köksmedarbetare har möjlighet att sätta sitt dna och sin signatur på matupplevelsen.

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet
Minst 2 års erfarenhet av arbete i kök. Gärna som kökschef eller i ledande befattning
Utbildning
Eftergymnasial utbildning två år eller längre
Språk
Svenska eller Engelska

Körkort
B – Egen bil krävs


Har du frågor ring Sandra Itämaa på 070-3355222

Sök jobbet

Vi vill  att du kollar runt på vår hemsida och i våra kanaler på sociala medier och skapar dig en bild av företaget. Med den informationen du hittar där vill vi att du beskriver vad du kan bidra med till oss och Härnö Outdoor Lodge. Besvara frågorna nedan och skicka in din ansökan.