Jobba hos oss

Vi vill skapa en inspirerande mötesplats uppe på Vårdkasen. Vill du haka på?

Vill du vara med att utveckla och skapa en inkluderande mötesplats som inspirerar, engagerar och skapar möten mellan människor? Härnö Outdoor Lodge ska vara den självklara mötesplatsen för alla som besöker och använder berget. Vi söker nu några personer som delar vår passion för mat, uteliv och möten mellan människor.

Allt är livet

Vår dröm är att skapa en hållbar plats med ett hållbart arbetsliv. Vi är alla beredda att hjälpa till där det behövs men utan att ta kål på oss själva. Work life balance kallar en del det. Vi kallar det  Allt är livet.

Med Allt är livet menar vi att vi måste kunna vara vårt bästa jag både på jobbet och hemma. Allt hänger ihop.

Vandring Härnön Höga Kusten. Utsikt över Smitingen

Aktuella jobb

Restaurangmedarbetare, timanställning

Som person är du en social person och gillar mötet med människor. Du har ett öga för var du är behövd och tar självständiga beslut. Du har en god prioriteringsförmåga och kan se vad som är viktigast att göra först.

Vi söker en stabil, noggrann och öppen person som vill vara med och utveckla Härnö Outdoor Lodge. Vi har en passionerad relation till mat och uteliv, och tror du liksom vi att det är i mötet med andra människor som vi utvecklas, kan du vara den vi söker.

Jobbet är till att börja med på timanställning med stora möjligheter till en fast anställning.

Vi vill att du:

Har stort intresse för att erbjuda en härlig och avslappnad service till våra gäster och sätter deras upplevelse i centrum.

Vi söker dig som:

  • brinner för att erbjuda människor god service och en härlig upplevelse.
  • erfarenhet av ett service yrke, gärna restaurang är ett plus, men inte ett måste.
  • ena arbetsdagen serverar en 5-rättersmeny och för att nästa staplar ved eller gör upp en eld.

Sök jobbet

Vi vill  att du kollar runt på vår hemsida och i våra kanaler på sociala medier och skapar dig en bild av företaget. Med den informationen du hittar där vill vi att du beskriver vad du kan bidra med till oss och Härnö Outdoor Lodge. Besvara frågorna nedan och skicka in din ansökan.