Tips för barnfamiljer i Höga Kusten  – Hinderbana för barn

Konferens i Härnösand och Höga Kusten

Härnö Trail Kidz

Härnö Trail Kidz är en aktivitetsbana för barn i Höga Kusten som startar på samma grusplan som Härnö Traill-loppen. Ni hittar den i Härnösand på toppen av Vårdkasberget. Hinderbanan eller aktivitetsbanan består av en bana på några hundra meter i mysig granskog och på öppna berghällar som består av 13 hinder, eller snarare äventyr. Varje äventyr har fått namn efter en plats utmed långa Härnö Trail och det finns även ett litet uppdrag kopplat till varje äventyr.

Är man ute efter något att göra utomhus med barnen då man är i Höga Kusten är Härnö Trail Kidz ett mycket bra val. Banan är variende och det finns någon för alla. Härnö Trail Kidz passar för barn från 2 år och uppåt. (psst även vuxna kan leka och ha kul i hinderbanan).

Efter hinderbanan är ni såklart välkomna till Härnö Outdoor Lodge för en fika eller lunch

Mysigt café med utsikt i Höga Kusten och Härnösand

Restaurang och cafe i närheten av Härnö Trail Kidz

Ett par hundra meter från hinderbanan ligger Härnö Outdoor Lodge. Där serverar vi både fika och lunch som passar både stora och små

Hitta till Härnö Trail Kidz – Aktiviteter för barn i höga Kusten

Härnö Trail Kidz ligger på Vårdkasberget i Härnösand. Det är ca 500 meter från Härnö Outdoor Lodge och toppen på Vårdkasberget. Google på Härnö Trail Kidz så hittar ni vägbeskrivning där.

Hitta till Vårdkasberget i Härnösand från E4 Härnö Outdoor Lodge
Karta aktiviteter Vårdkasberget