Härnö Trail – Vandra eller spring efter fina leder på Härnön i Höga Kusten

Härnö Trail är ett av Sveriges mest uppskattade traillopp med en utmanande bana där den längsta sträckan är 21 km och sträcker sig över 5 av Härnöns toppar. Ett traillopp där naturupplevelsen står i fokus bland utsiktsplatser, branta klippor och myrar. Det finns tre olika banor att välja bland, 21 km, 14,km och 7,km, loppet fungerar lika bra att vandra som att springa.

Sandra Itämaa
Konferens i Härnösand och Höga Kusten

Härnö Trail Kidz

En aktivitetsbana för barn i Höga Kusten som startar på samma grusplan som Hörnö trails-loppen. Ni hittar den i Härnösand på toppen av Vårdkasberget. Aktivitetsbanan består av en bana på några hundra meter i mysig granskog och på öppna berghällar som består av 13 små äventyr, varje station har fått ett namn efter en plats efter det långa loppet och det finns även ett litet uppdrag kopplat till varje äventyr.

Är man ute efter något att göra utomhus med barnen då man är i Höga Kusten är detta äventyret ett mycket bra val. Banan är variende och det finns någon för alla. Aktivitetsbanan passar för barn från 2 år och uppåt. (psst även vuxna kan leka och ha kul).

Efter hinderbanan är ni varmt välkomna till oss på Härnö Outdoor Lodge för en fika eller lunch!