Gästkock: Ångermanlands nya landskapsmåltid
Lokal mat och lokalt mathantverk ligger oss varmt om hjärtat. Därför är vi både glada och stolta över att kunna erbjuda Ångermanlands nya landskapsmeny med Jimmy Lindström från 1923 Tunnbröd & deli.
Förrätt: Rökt sik på rågtunnbröd, gula kantareller, inkokta rödbetor, citron med kaprismajonnäs och friterad purjolök
Varmrätt: Lättrökt älgytterfilé, enbärscrust, stekta trattkantareller, rotselleripuré, svartkål, rödvinssky med brynt smör och rom.
Efterrätt: Getmeseglass, rostad kanelkaka och myltade hjortron.
Varmt välkomna till en kväll med lokal mat signerad Jimmy Lindström
Datum: Lördag 28 januari 18:00
Pris: 595 kr/person (ex dryck).

Boka Bord
Dagtid behöver man inte boka bord men för pizza och övriga kvällar bör bord bokas.
Lodgens 3-rättersmeny; lördagar
Fredagar; Varannan fredag hela hösten blir det vedugnsbakad pizza. Vi kär jämna veckor september – november.
Smakvandring. 16 sept och 28 okt
Välj datum och boka bord.